20051028

erol evgin vs ömer hayyam

bugün itibariylen bir haftalık tatilin en cuma gününde olan silenzio is a happy man. tatilin kötüsü olmaz, bu cidden böyledir, en kötü misler gibi yatarsın, ama hakkatten yatarsın, kollarını açarsın, sağa sola dönersin yatarsın, uyuyakalırsın, uyanırsın, kaldığın yerden yatmaya devam edersin.

itiraf etmek gerekirse uykuyu bulan insanı tebrik ediyorum, bana kalırsa elektrikten daha bi faydalı bir icattır, en azından uykunun faturası yoktur, devlet herşeyi kesebilir ama uykuyu kesemez. mesela aynı devlet avrupa birliği falan gibi konularla uğraşmak yerine erol evgin denilen amcanın abuklu sabuklu ne kadar televizyon programı varsa sırasıyla çıkmasını yasaklasa, daha bi hayırlı, erol evgin uyusun mesela, bi daha da uyanmasın.

ömer hayyam ise "ayağa kalk, uyumak için önünde sonsuzluk var" demiş, hocam haklısın da olmuyor yani, bırak biraz uyuyalım, dönüşümüz muhteşem olacak.

erol evgin de bayram ekranlarında "şiribomla bayram keyfi", "bayramın içi dışı", "şeker gibi bayram" programlarına rezervasyon yaptırmış.

lakin ben, julia'yı da alıp düdüüüt gidiyorum buralardan, istanbula iyi bakın, arada şiir falan yazın biz yokken, öyle şeyleri pek sever bu şehir. küçük kasabamdan yazarım.

Hiç yorum yok: