20061105

çocukluğumuzun rotrink'leri. bir iddia bayisinin camında, alakasız, öylesine bir zamanda asılı kalmış, ödevlerini bitirmiş belli ki, şiir yazmaya yeni başlamış orta2 öğrencisi, sen ortala ben vurayım örtmenim, artık gol olsun..


nedense kendimi bu resimdeki adam yaptım görünce. biz seninle dans ediyoruz ve bu yağmurda ne yaptığımızı anlamaya çalışan hizmetlilerimiz de şaşkınca bakıyorlar, senin üzerinde kırmızı bir elbise var, kulaklarımızda iyi bir şarkı. biraz burjuvayız ama seviyoruz insanları, radife hanım yani şu önlüklü kadın biliyor bunu, o yüzden gülümseyerek tutuyor şemsiyeyi. mutluyuz, fazlası kuşların olsun.
metalci gençler gibi, sanki esrarkeş ve birşey düşünür gibi, siyahlar bürünmüş silenzio.. bi bok varmış gibi.. olsun..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

vodkan benden.

QM dedi ki...

"biraz burjuvayız ama seviyoruz insanları" cok super olmus bu cumle, gerci resimdeki burjuvalik birazligi asmis olsa da...

Elsa dedi ki...

rotring tiky vardı bir de eskiden, ince bellisinden.

silenzio dedi ki...

aaa evet, tiky'si de vardı. hatta bence bizim kokoşlara tiki dememizin temelleri de tam orada atılmıştır.

vay be elsa, bir tarihe ışık tuttun..

Adsız dedi ki...

zamaninda rotrinkin tutma yerinin altin sarisina donusmesiyle dogru orantili olarak artan bir ineklik durumu da vardi. ilk once o koyu bordolar sonra da beyaz ile karisik pembe renktekiler, biraz burjuvayiz, 0.3 uclu rotrink almistim hic unutmam, cit pit pat yaza yaza bitirmistim ortaokulu.