20061117

f

sarı saçlı kızlar hakkında güzel bir yazı bulmuştum bir aralar gazetenin birinde, diyordu ki; türk erkeğinin krosu sarı saçlı kızları sever ama gönlünde esmer yatar..

pek mantıklı gelmişti bana, çünkü her ne kadar romantik ibnetorlar olsak da yani en azından bööle basit cümleleri inkar eden karizmatikler olsak da her erkeğin aklının ucunda ucuz bir hatunu götürüvermek yatar. dev açıklama; sarı saçlı kızlar ucuzdur ve götürülmelidir.. yok artık lebron sami.. bööle demiyoruz tabii ki amma velakin.. bu nasıl bir enflasyondur, türkiyem çift haneden tek haneye insin bu enflasyon mevzunda oysam sarı saçlı kızlar logaratmik bir şekilde artsın. what happened julio cesar??

şimdi bu televolizyen kültür şööle buyurur: eğer tikysen, güzelsen ee ne die saçların sarı değil hani normal sarıyı da geçtim ööle saçma bi sarıya boyatmıyorsun, bunu duyan yurdumun bi boka benzemeye çalışan kızları kuaförlere saldırır ve haykırırlar, biz de varız.

varsınız yavrum merak etmeyin; üç kuruş paralı bir yere gidince sizleri gözlerimiz farketmekte, belinizden düşen kotlar, içinizi götünüzü başınızı gösteren giydiğiniz bazen giymeyi unuttuğunuz şeyler fikrimizi lan noluyo die sorgulamakta, esef içinde size bakmaktayız, kurmaktayız..

lakin sarışın dediğin iskandinav ülkelerinin 30.000 $ yıllık gelirle yaşayan kızlarına denirdi bizim zamanımızda ve her türlü ekonomilerine gıpta ile bakardık, helal olsun işte medeniyet die, budur yani, bu mudur, bu dur gabriel, rabbim yapmış olmuş.

şimdi siz bütün bu bilineni tersyüz edip param var neden harcamıyorum ya da paran var ben de ne inciler var neden harcamıyoruz die soruyorsunuz, fakat bu soru üstünüzde o kadar emanet o kadar yabancı..

bize bunlarla gelmeyin, o yollardan geçtik biz geri dönüyoruz..

"did i disappoint you? or leave a bad taste in your mouth? " mesela bir şarkı bööle söyler, örnek yani..

Hiç yorum yok: