20061123

f

Bu öylesine bir yazı, hatta neşeli olması için yazılmış kelimeler topluluğu, ben de başkanlarıyım, parti kuruyoruz, neşeli bağımsız kelimeler birliği, haftaya çok komik bir olağan kurul toplantımız var, uzak ülkelerden ingilizce kelimeler de çağırdık, funny, sözlük bile davet ettik, gelip bize bazılarımızın hayatlarının anlamını açıklayacak, sponsorumuz bile hazır, türk dil kurumu, anlayacağınız bu sayfa benim ve değerli mesai arkadaşlarım olan alakasız kelimelerin sıradan bir buluşması, o yüzden fazla birşey beklemeyin, bekleseniz de biz gelmeyeceğiz, koskoca bir partiyiz biz, siz bize gelin..

Bu akşamına bir yazı, hatta sabahına unutulacak kadar sıradan, biz de tahtadan yapılmış pinokyolarız, yalanlarımız masum, niyetimiz iyi, küçük bir kasabanın yangından korkan sakinleriyiz, sigarayı bıraktık ateşle oyun olmaz diye, birgün bir kız geldi kasabaya hepimiz aşık olduk, gitti, yalnızlığın tahta neferleriyiz biz, kesseler acımaz acılarımızı, bir masalın içinde yaşadığımızı unutup oyalanacak birşeyler buluruz kendimize, çocuklar halimize güler, biz de resimli bir kitabın arasından seyrederiz. gepotto usta öldü, söylemeyiz.

Bu yarım yamalak bir yazı, hatta bitmemesi için elimizden geleni yapacağız, biz verdana karakteriyiz, arial’dan daha farklı, tahoma’ya düşman, times new roman eski dostumuz. Cebinde sözcükler olan kimseleri destekliyoruz word müsabakalarında, mühim olan estetik diyoruz kendimizi tanıtırken, bold olunca yakışıklı oluveriyoruz birden, italik dediğin pizza kulesi ve nereye align edersen et sana meyilli duruyoruz, sağ, sol, orta, gol, sen.

Biz, pinokyanın verdana ile söylediği yalan kelimeler isek söylesenize ne zaman gidiyoruz?

3 yorum:

skoer dedi ki...

Acele edelim ki Helveticaya son treni kaçırmayalım.

Daffodil-11 dedi ki...

Oha süper yazmışsın...Yani normalde de iyi ama bu daha bi.

Adsız dedi ki...

....forwardlanasi olmus... sahi ben de bi forward zincirinin başını çeksem bana ne zaman geri döner acaba.. !!
bi düşüniim ...