20050524

yemek

Su pazar akşamı söylediğinde şaka yapıyor zannetmiştim. Bildiğiniz üzere kendisi bir capon şirketinde çalışmakta, bu capon densizleri bir şirket yemeği yapalım demişler ve bu arkadaşların genelde yemeğe yalnız katılmamak gibi bir adetleri bulunmaktaymış. Bomba kısım geliyor sevgili italyalılar: Su dedi ki benimle o yemeğe gelir misin? (siz türkler eşlik etmek diyorsunuz)

Bir müddet güldüm, tabii ki hanımefendi şaşkın bir ifade ile neye güldüğümü anlamaya çalıştı.

Yemek cuma akşamı: 3 günüm var, hızlandırılmış dövüş sanatları dersi alıyorum, bruce lee filmleri izlemeye başladım, capon çatal pıçağı ile nasıl saldırılır onlara çalışıyorum.

Eğer Su hanım için önümüzdeki günlerde ayarlanmış yurt dışı gezileri varsa, o zaman ulusça saldırmamız gerekebilir. Geçmiş dönemde bana mücadelemde destek veren herkese sonsuz teşekkürler, daha fazla yanımda olmak isteyenler evlerinde sony'e ait ne varsa kırsınlar..

uyumayan insan icat ederlerse caponları affederim, yoksa acımam olmaz. (ya da Su'yun yanında uyuyan silenzio yapmayı başarırlarsa)

7 yorum:

029 olarak dedi ki...

Şimdi Su'yun mu Su'nun mu? Sonra da olur.

silenzio dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
silenzio dedi ki...

Uyuduktan sonra ekli kısım pek farketmiyor:-)

simiole paris carnet dedi ki...

silenzio acilen adresini veriyorsun sana son kreasyondan bir siyah ceket, bir hafif-parlak-gri gomlek, bir de koyu kirmizi kravat gonderiyorum.

silenzio dedi ki...

obaaaa moda editörü paristen.. :-)

029 olarak dedi ki...

pantolon da giy silenzio. japonyada yadırganıyor.

Adsız dedi ki...

caro silenzio,
caponlara saldıracaksanız ben de katılabilirim. onlardan bol bol capon desenli kumaşlar, kuşaklı, dikyakalı kıyafetler ve ıvır zıvırı da ganimet olarak alırım.
italyadaki ve türkiyedeki kızlara hava atarım.
ci vediamo.