20050516

,.

200174581-001
bundan sonraki hayatımı noel baba olarak geçirmeye karar verdim, olayım budur, geri kalan saniyelerimin yegane amacı yılbaşının gelmesini beklemektir, hediyeleri kredi kartı ile 8 taksit yaparak alacağım, toyzarasla anlaştım, prensipte herşey tamam, geyikleri bulursak iki de odun keser kızak yaparız, kar da yağar, şiribom şiribom.. excel başında olmayacak böyle 30 sene...

Su geldi, bana caponyadan asyalı getirmiş, şaka bir yana harika bir kılıç getirmiş, bir ara kendimi kaybedip güzelim kızın kafasını uçuruyordum, sağa sola saldırdım, starwars öncesi bugünlerde jedi misali tehlikeli bir şeymiş kılıç, Su hanım ile beraber bunu tespit ettik. Caponlar filmlerdeki gibi ota boka eğiliyorlarmış, bi müddet sistemi anlayamamış kendisi, salak onlar dedim, ben de anlayamadım diye cevap verdi gülümseyerek, sonra peki o zaman o kadar icadı kim yapıyor diye sordu, italyanlar dedim. Sana önemli birşey söyleyeceğim ama bugün değil dedi Su ayrılırken, merakla bekliyoruz.

birisini özlemeyeli uzun olmuş, özlemeyi de özleyebiliyor insan demek ki, özlemenin karesini özlerse durup düşünmek lazım demişti Alberta, haklı imiş.

bazen başka hayatların sözlüklerinde ne manalara gelebildiğimizi, cümlenin içinde bir yerde yanlış dursak o hayatın anlamını nasıl değiştireceğimizi, virgül yerine nokta koyunca kaç gemi batırdığımızı farketmiyoruz.

hikayenin sonu yaklaşıyor: iyi ya da kötü, 0 ya da 2, virgül ya da .

3 yorum:

Adsız dedi ki...

suuuuuuuuuuu
uzme cocugu mutlu son olsun mutlu mutlu evinize gidin..heyecenala takip ediliyorsunuz..

simiole paris carnet dedi ki...

ahh silenzio ah..

Adsız dedi ki...

Ben sonu biliyorum.. ama söylemem..