20050509

aveasyon

Su aradı, o irenç avea reklamındaki gibi uluslararası konuştuk, arada aşkın hatrı olmasa ben hayatta konuşmam caponyadaki biriyle, işim olmaz, direk italyaya bağlanırım.

Herşey yolunda imiş, caponlar çok saygılı insan evlatları imiş, işler de pek bir yolunda gidiyormuş şimdilik, otel odasında canı sıkılmış birazcık lakin the smiths öyle güzelmiş ki neden daha önce söylememişim, seni düşünürken dinliyorum canım ben onu, o yüzden haberin olmadı diyemedim tabii (dostlarım sordular o gitti diyemedim // peker soyadlı abuk biri vardı, delete tuşuna bastım zihnimin). Sen ne yapıyorsun diye sordu, hiçbir şey diye yanıtladım. Herşey bu paragrafın ilk cümlesindeki uzakta, ben hiç’li kısımlarla ilgileniyorum bu sıralar.

Caponya ile memleketimiz arasında tam 5+2 saat fark var, sanırım aralarda bir yerlerde vakit kayboluyor, mesela o arada yaşayanlar kollarına hiç saat takmamışlar, takvime gerek olmadığından hiçbir aztekli icat etmemiş, herkes yeteri kadar yaşlanınca ölüyormuş, istersen hep çocuk kalabiliyormuşsun, geçmiş geçemediği için yokmuş, hatıralarını yazmazsan aklında yalnızca boşluklar duruyormuş, yazsan bile hatıra defterinin sağ-üst köşesine tarih atamıyormuşsun. Çok garip yani, bildiğiniz gibi değil.

Su dedim, oralarda sokaklarda şarkı söylerek konuşmuyorsun değil mi benimle, arabanın içindeki çocuklara dil falan çıkarmıyorsun, köpeğinde yoktur şimdi senin, telefonunu unutsan kayboldu gitti yani. Güldü, hem de çok güldü. Sağolasın tarkan kardeş, bize yaradı yani senin saçmalaman, sağolasın avea, tez zamanda tarkanı dünyanın diğer köşelerinde görmek istiyoruz, bu sefer eski rol arkadaşı ayı ile ekranlarımıza konuk olsun. Su gülecekse, neden olmasın ??

Dünyanın bütün italyanları birleşin, caponya’ya saldıracağız..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ciao silenzio,
köpeğindedeki de ayırmamız gerekli : )
baci.