20050425

pancu

böyle her gün yazamam bir müddet sonra ama feci gaza geldim, internet denilen canafarın bir yerinde bana ait bir sayfa var. Alberta (Lucio'nun sevgilisi) anlar bu işlerden, ona söyledim, fena olmamış dedi, harika bence. mtlda'ya nereden yaptın sen o browni'leri diye sordum (browni onun verdiği linkler, bana da vermiş hatta:) o da sen yapamazsın dedi, yaptım netekim ismini de amandaaman koydum, ne oldu mtlda, hani benimkisi ancak ıslak kek olurdu browni olmazdı..

Alberta, Su konusunda benim danışmanın. çünkü Su onun eski arkadaşı, benden daha iyi tanıyor yani. Su bugün seninle konuşmaz diyor, aramıyorum, daha birşey söyleme diyor, söylemiyorum. garip.. Lucio sallama sen Alberta'yı, anlamaz o dedi, bunun üzerine Alberta Lucio'nun kafasına yastık attı, kavga çıktı yani, görüyor musunuz Su hanım, bir ailenin yıkılmasına sebep olacaktınız az kalsın. kimseye bir fikir sormuşluğum yoktur evveliyatımda halbuki, bu aşk dedikleri üç harfli cümle insana neler yaptırıyor.

on parmak yazmayı öğrendiğimden beri hayat daha kolay. laylaralaaay..

şirketin terasından yan taraftaki okul gözüküyor, çocuklar top falan oynuyorlar, basket gibi. birgün ineceğim aşağıya onlarla takılacağım, bu business ortamları yalan çünkü. evin ordaki sahada gol kralı olmuşluğum var benim, öyle böyle değil yani.

bir keresinde de yurdun bahçesinde çocuklarla top oynuyorduk, o sırada Lilly vardı, (Lilly eski sevgilim, eskidi yani, bitti) ben gol attıkça formayı çıkarıp Lilly'i öpüyorum, gol atıyorum, elimi havaya kaldırıp Lilly'i gösteriyorum fitbolcu gibi, sonra koşuyorum senin için attım diyorum hop öpüyorum Lilly'i. tabii çocuklar dayanamadı bir müddet sonra, orta bir falanlardı herhalde, bi tanesi abi ben de böyle birini öpsem boyuna gol atarım dedi. gülmüştük, biz çok gülerdik Lilly ile. gül gül öldük zaten sonunda.

Su için bu sayfanın okunması giderek imkansız hale geliyor, Alberta'ya da söyledim, sakın birşey kaçırma ağzından diye.

2 yorum:

mtlda dedi ki...

hıh! browni yapayım derken yine yerinde duramamışsın, ıslak kek olmuş işte, hani sosları, ok üzerine gelince çıkan yazıları? ha? ha? yaa... bi ara gelip sana nasıl browni yapılırmış uygulamalı göstereceğim, şimdilik sakin ol.

aşk dediğin üç harfli bir cümle ya hani, ya bunu yanlış yazmışsın sevgili silenzio, ya da ben ironiyi anlayamayacak kadar aptalım :)

mck! :o)

bitkisel dedi ki...

güzel yazılar.öyle kasılmadan rahat rahat okunuyo,ne güsel...