20070521

f-hasan şaşırdı..

Kendinden 25 yaş büyük insanların, bir de akıllı tipler ise hayat mayat mevzularında fikirlerini dinlemek pek entrasan birşey. Farkediyorsun ki bildiğin şeyler gördüklerin kadar, geri kalanı boşluk doldurmaca. Bazen siyah ile beyaz yapıyorsun herşeyi, halbuki buz gibi bir gri varmış, gri de olurmuş yani, oldurabilirmişsin.

Şaşkınlıklarıma bir yenisi ise önünden epey geçmeme rağmen ilk defa girme şerefine eriştiğim riddim denilen yer. Öncelikle istanbulun hiçbir yerinde bu kadar çok eğlenen insanı bir arada görmediğimi belirtmek isterim. Hiphop falan çalıyor, sanırsınız amerikanya, uzun boylu basketçiler, zenciler, şapkayı ters takmış kimseler bolcana mevcut, tıklım tıkış. Yerin dibinde olduğu ve sıfır havalandırma ile de maşallah sıcacık. Kültür mozaiğisin vallahi canım istanbul, diyecek başka birşey yok ama onbeş dakika yeterli.

Bu haftanın en şaşırtanı ise gs taraftarı. Emektar bir beşiktaşlı olarak ömrüm boyunca üç büyükler arasında böyle bir rezalet görmedim, garip olan yalnızca fb’li fitbolcular önlerine gelince değil kendi topçuları o adamın yanında olsa bile su, koltuk atmaya devam etmeleri. Bunların hepsi de en başında ayarlanmış mevzular, belli yani. Yahu kardeşim, neye bu kadar stresin, neye bu kadar heyecanın, ne bu öfke celalettin, anlamak mümkün değil. Spor bu, altı üstü, yedisi, hepsi spor. Bu sene onlar şampiyon, bundan sonra biz, budur yani, bu kadarcık.

Bi de hafta içi marmaris denilen yerde idim, tatil güzel birşey sevgili dostlarım, yeşili maviyi bir arada görünce bir daha anladım. Amma velakin az kaldı, obarey, güberey..

Hiç yorum yok: