20060817

f

haftanın şarkısı: nouvelle vague - heart of glass.. herhalde dinlediğim en iyi coverlardan bir tanesi, annesinin bir tanesi, bitanem, ah yavrum benim..

mesela 100 dolara ruslar gibi 100 dolara gelip sana iki saat şefkat gösteren, gülümseyen, birşeyler anlatan dinleyen kimseler de türese zengin olurlar. bu işi de satın alınabilecek bir metaya dönüştürme girişimimden ötürü kendi elimi sıkıyorum.

"kapalı havalar > shiny sunny days" , if not "seaside". bu da benden bilgisayar camiasına kod olarak hediye olsun. sıcaklardan, klimanın çarpan kısmından, çalışmaktan, sigara içmekten, alkolden, serdar ortaç'tan sıkıldım. on bir ayın sultanı eylül, seni bekliyoruz. kurtar bizi..

arabayla kırmızı ışıkta durunca yandaki şoförle kesiştiğin bir saniye var ya taksici ise yorgun olduğunu anladığın, genç adamların hızla gaza basacağını, bir kızın evden çıkmadan ne kadar önce makyaj yaptığını, yaşlı amcaların hiç acelesi olmadığını, takım elbise giyenlerin aklının başka bir yerde olduğunu gördüğün birkaç saniye.

mucizelere inanıyorum. hala..

Hiç yorum yok: