20050808

y

dikkat edin: haber bültenlerinin yaklaşık onbeş dakikasında fakirlik yüzünden acı çeken insanların haberleri var. yerden mısır toplayanlar, çöpten yiyecek arayanlar gibi..

bu haberlerin bitiminden yaklaşık iki saat sonra ise televole ve türevi programlarda ünlü eğlence mekanlarından muazzam manzaralar izliyoruz. son model arabalar, gecede bilmemnekadar para harcandı falan gibi manşetler..

ayrıca biz şanslı kesim caddebostan plajlarında denize giren halkımızı da yerden yere vuruyoruz, uzayda yaşıyoruz çünkü biz, dünyalılar da nereden geldi? denize boxer ile giren adam ancak ekmek parası için çalışmalı, eğlenmek ve serinlenmek zenginlerin hakkı. tabii bütün suç o arkadaşların, asgari ücretle hilfiger şort satılıyor pazarlarda, gidin alın işte. çocukluğunuz beach'lerde geçti, hala öğrenemediniz bazı şeyleri.

bu ülkede nasıl sosyal patlama olmuyor, anlamıyorum..

1 yorum:

jazzgerr dedi ki...

Ne yazık ki başardı o birileri... Ne yazık ki artık sosyal diiliz, herkes bireysel, herkes kendine yaşıyor... Ve ne yazık ki; hepimiz pimi olmayan birer bombayız artık... İşte bu yüzden, sırf bu yüzden işte...