20070921

f-s

her yazının başına bir f, her kelimenin içine bir z veriyoruz tenzilattan. üç tane alana bir kelime bedava, zararına satıyoruz paragrafları, bir hikayeye bir masal, bir masala destansı bir aşk. gel vatandaş, batan güneşin malları bunlar, eylülün soğukcana akşamüstünde usul usul, kimseye çaktırmadan; çekim ekleri 3 kuruş, yapım ekleri altıdan gidiyor bu aralar, iyelik eklerimizi bir kişi toptan satın aldı, maalesef yardımcı olamıyoruz.

bire kadar oturana 12'e kadar uyumak standart donanım bizde, çeyrek kalaları yuvarlıyoruz tam saatlere, 5 dakika geç kalanlara genel af, birisini severken saniyelerin hesabını yapanlara rolexler 97 taksit, birisini sevemeyenlerden nakit alıyoruz hayatlarını, trink para. veresiye bile yazarız kıymetini bilenlere vaktin. vakit yarım yamalak, vakit içinde 12 geçen bir saat, vakit şık durmuyor takvimler içinde.

divanlarda uyuyakalanların üstünü örtüyoruz itinayla, çok kişiyseniz resminizi çekiyoruz bir kişi açıkta kalmasın diye, özel anlarınıza en uygun müzikleri buluyoruz geniş arşivimizden, neşeli, pop, caz, alaturka. 2919'a bir mesaj atarsanız falınıza bile bakarız, üç vakte kadar iyi bir havadis, 2 kere 2 ne yapsanız bir eder, sıfırlarınız doktordan satılık, temiz, pazarlık payı var, bekleriz.

maksat ayağınız alışsın, hizmet için buradayız biz.

Hiç yorum yok: