20070303

f-a

çok bozulduğum şeylerden birisi bu ülkede kraliyet kurumunun olmaması. cumhuriyeti seviyoruz o ayrı, saygımız sonsuz ama abartmıyoruz tabii ki, kayseride bir arabanın arkasında "Atatürk seni çok seviyoruz" diye bir yazı vardı, oha demiştim

neyse, mesela bizim de bir kralımız kraliçemiz prensesimiz olsa fena mı olurdu? salak manken haberlerini izleyeceğimize onların maceralarına takılırdık, prens bi saçmalardı eğlenirdik, davetlere gidince kıyafetleri ile ilgilenirdik falan filan. şatoları olurdu, yüz tane odalı, kırk tane arabaları olurdu, armaları olurdu. çok heyecan verici vallahi..

herşeyi geçtim çok da prestijli birşey. başka bir ülkeye karşı gitmesi gelmesi bile bir olay, bakınız beatrix. kelime olarak da çok havalı, kral ozan, vaoow, duyamadım bi daha söyle, kral ozan, vay vay vay.

bugünden sonra sizlerinde ve dük olan babamın da desteğiyle kendimi prens ilan ediyorum. bu işi layıkıyle yapabileceğime inancım sonsuz. artık dj, yazar, beyaz yakalı çalışan, rallici gibi sıfatlarımın yanına prensi de ekledim. küçük prensim ben, her türlü şımarıklığı yapabilirim, ey mankenler siz de gelin benimle ilgilenin artık..

2 yorum:

Dilara dedi ki...

a-a süper, hiç düşünmemiştim.!

si-men dedi ki...

çok yaratıcı,aynı oranda takdire şayan, mankenlerin ilgilenmesini bi kenara bıraksam bile prenses olup şımarıklık yapmak, saçmalayınca halka eğlence olmak güzel olurdu gerçekten.