20060724

f


şenay düdek kişisinin posta gibi direkman halka giden bir gazetede " şamdan geçen akşam böyleydi, oradan sortie'ye geçip işletmecesi yusuf ile yemek yedik, sicksock'un aşçısı da muhteşem.. " diye yazmasını anlayabilmiş, bunu anlayan ve bize ne demeyen toplumun motivasyonunu bilebilmiş, pazar keyfinin erotizm yaşamak isteyen yurdum delikanlıları dışında neden izlendiğini çözebilmiş, türkbükü'nün yerini haritada bulamayacak kimselerin bu abuk hayatlara neden özendiğini kavramış değilim.

sanırım hakediyoruz, amcalar da veriyorlar ayarı.

aptallar için harikalar diyarını izlerken çıkıp bu eşitsizlik neden diye sokaklarda yürümek yerine kumanda elde o yarışma, bu talkshow, şu magazin izlemek.

benim tuzum kuru, biz kapitalist düzende kendimize yer bulmuşuz, sizi uyandırmak için kendimi feda edeceğim ortam yok, olsa da zannımca bu aptal halinizle değmezsiniz, uyanın biraz. babam der ki "insanlar hakettiği yerde yaşar." itirazı olan, yok, yerlerde gezinen eğitim ve sağlık sistemi, hala elimiz yüreğimizde izlediğimiz bir ekonomi, kahvelerde okeye çalışan işsiz insanlar, çalışsan açlık sınırında bir asgari ücret, tutunacak adam gibi bir sol'u olmayan, sağ'ı vur deyince öldüren niyeti belirsiz bir hükümet, beyler devam edelim, bu duraklarda inecek kimse yok, ne güzel gidiyoruz..

yukarıdaki resimle bütün gri türklere sırtımı dönmüş gülüyorum, aşağıdaki resimde ise iş için gittiğimden yanlarına katılıp deli gibi bağırmamak için zor durduğum madrid'li gençlerin kendi yaptıkları müzik ile israil'i protesto yürüyüşleri var. ama yok, şimdi bir yürüyüş olsa, en önde koşarak gitmek istesek sakallı abiler, mhp'li amcaların arasına kim girecek, üstelik polis ispanyadaki gibi uzaktan izlemek yerine copla aramıza da katılabilir. yine de, bir faydası olacaksa FORZA LÜBNAN, FUCK OFF ISRAEL



mesela ben petek dinçöz'ü katletsem bir faydası olur mu?



3 yorum:

Parizyen Ay Lambasi dedi ki...

uzaktan izleyince, daha da koyuyor degil mi butun bunlar.
sirtini donup gulumseyebiliyor insan iste ancak.

hera dedi ki...

senay dudek go home

itarillë.. dedi ki...

sortun cok komik..hehe