20050726


Orta parmağı işaret parmağından daha uzun olan insanların pek bir aptalcana olduğunu söylerler, bende öyle (acaba bu –da ayrı mı yazılmalı diye düşündüğün o birkaç saniye), demek ben 20kaç sene aptal aptal yaşadım. Ama bunun bir önemi yok.

Bazen harika insanlar görüyorum. Yüzlerinde çok garip bir gülümseme oluyor, anlamaya çalışıyorum nedenini, mümkün değil, orta parmakları işaretten daha mı uzun diye bakıyorum, o da değil. Sonra düşünmeye başlıyorum, şu karşımdaki süper insanın da bir hayatı var falan diye, akşamları o da uyuyor, tatile gitmek falan istiyordur herhalde diye kuruyorum. Vedalaşıyoruz sonra. Ama bunun bir önemi yok.

Yağmur yağmasını özledim. Ansızın bastırsa şimdi ne güzel olurdu. Islanmamaya falan çalışsaydım, kaçsaydım, koşmaya başlasaydım, gidebileceğin yer ne kadar uzaktaki kendinden demişti bir keresinde Alberta, doğru. Ama bunun bir önemi yok.

Fazla sigara içmeye başladım. İnsan neden sigara içer, yalnızca alışkanlık mı, sanmam. Neden bırakamaz, irade mi, yok artık. Sigara her köşede peşinden gelir adamın demişti bir keresinde romanın birinde ismini unuttuğum bir kahraman, kahramanlar sigara içmemeli demişti ikincisinde. Ama bunun bir önemi yok.

Kariyer, para falan kandırıyoruz kendimizi. Sanatsal şeyler yapsan da aynı durum. Nefes alıp vereceksen her zaman bir fazlasını istiyor insan. Herşeyin daha iyisi var çünkü, yapıyor hain caponlar. Ne yapalım böyle bu işler demişti bir keresinde babam, haklı adam. Ama bunun bir önemi yok.

Bulmaca çözmek keyifli birşeymiş ama ben 3 harfli sekiz kelimeli şeyleri sevmiyorum, rakamsal takılmak daha bi güzel. Beynini zorluyorsun, işe yarıyor çünkü beyin yarın öbürgün, ayrıca da vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun. Vakit nasıl bazen çabucak geçer, bazen geçmez, bunu da ben anlamıyorum. Ama bunun bir önemi yok.

Hiç kendime ait fotoğraf albümüm olmadı benim. Eksiklik. Eksiklik artıdan kaç fazladır ki zaten demişti bir kere, gitmeden önce. Ama bunun bir önemi yok.

Su; diğerlerinin bir önemi yok.

5 yorum:

mono dedi ki...

hope she is reading these posts, there arent many man around who has the ability to write like this.

Adsız dedi ki...

Pınarcım ve sevili silenzio okurları,
Genelde böyle güzel yazan erkekler böyle güzel sevemiyorlar. Nedeni basit; onlar genelde olmayan ve hic bir zamanda olmayacak kadınları kendi hayallerinde yaşatıp seviyorlar.
Böyle güzel yazmasındansa, en az böyle güzel sevmesi sanırım daha iyi olurdu.

silenzio dedi ki...

:-)

for those who knows the reality, now there are pieces of she, in my life.

for bdfbjabf, I only smile, words doesnot mean anything at some watches.

Adsız dedi ki...

Dear silenzio,
I guess the truth, but still I believe that you are not the one you are trying to make people think you are.
Besides this you have to know good English if you want to use it. Otherwise it is just funny..
By the way I like your words and sentences. Wish you find 'Su' one day..

silenzio dedi ki...

bfdafdaf, i kiss you..

ingilizcemi, Su'yu merak etme sen.

okuma istersen, ne dersin, güzel çözüm değil mi?

z will not respond rest of the arguement. fyi.