20050510

iguanalar hakkında üç-beş şey

200174581-001
bu sıralar serapezgü ismi verilen ve iş dönüşü beni inanılmaz rahatlatan bir program izliyorum. buradaki kadınların hayat hakkında hemen herşeyde bilgileri var, harika sorunları var ve şıp diye çözüm buluyorlar (mesela benim hiç öyle büyük bir derdim olmadı, Siyah zamanları saymazsak) Seraphanım bir otoriter bir otoriter sormayın gitsin, sen yalancısın falan diyor herife, adamcağız 68+2 milyondan özür diliyor (bu 68+2 mio olayına da hastayım zaten) sonra olaylar o kadar karmaşık ki pulmaca gibi, pulabilene aşkolsun. kim kime ne yapmış, kim yalan söylüyor, anlamak mümkün değil, acayip kıskanıyorum, benim hayatım çok sıradan, bi bok olduğu yok. Uzun müddet düşündükten sonra Su'yu seraphanım'a şikayet etmeye karar verdim, bu kişi benim tabiatımla oynuyor diyeceğim, seraphanım elbet bir çaresine bakacaktır, bu onun görevi, süper bir insan kendisi. hergün saat 16+2 civarı showteve ekranlarında.. ayrıca sevgili okurlar (bakınız hemen moda giriyorum) bu sitede bir müslüman da demedi ki yahu silenzio istersen biz konuşalım Su ile, belki bir çözüm buluruz, belki herşey güzel olur, insanlık ölmüş, seraphanım gibiler de olmasa yaşanmaz buralarda. (bugünlerde seraphanım meşgul, çok meşgul, sen anlıyorsun)

lakin ben hep çiçekli nevresim takımlarını çirkin bulmuşumdur, geometrik desenliler ise nedense hep daha çekici gelmiştir, annem anlar bu işlerden, 22+2 senedir annem kendisi, tabii ki anlayacak. Geometrik desenlere bakınca insanın aklına çocukluk yılları falan gelir, açı hesaplamaya başlar, yok buradan çıkmaz bu soru falan dersin, matematiğin gizli bir huzuru vardır zaten, herşeyden eminsindir, bir üçgenin iç açıları hiç bir zaman 180 etmez mesela toplayınca. çiçek öyle mi, güller falan iğrenç, hem kimi kandırıyorsun ki kimse o kadar mutlu değil, sabah uyanınca gül bahçesi olsun her taraf. (devrik cümlelerin intikamı alınacaktır)

eylül mayısı takvimlerde hiçbir zaman yanında olamadığı için mi çok sever yoksa başında ilk bulunan bir baharı hiç görmediğinden mi bu kadar acı çeker, bilinmez. sarı daha mı güzeldir yeşilden yoksa kimileri kaybetmek için mi doğar, kaybetmek hiç mi bu kadar güzel olmamıştır, susmalı. bittiği için mi güzeldir yaz, başladığı için mi bitecektir yoksa, sen bir ara bana anlatırsın.

(( toplamı 1+1'e gitmeyen zamanlarda 0+0'ı tüketmeye çalışıyorum, hiçbirşey herşey kadar umrumda değil, herşeyi uzak bir tokyonun yakın bir yokluğuna veriyorum uyumadan önceleri, yazık ki herşey bıraktığın gibi. bilmiyorsun. ))

son olarak iguanalar hakkında: üç, beş ve şey,.

1 yorum:

Ayça dedi ki...

Ben dün konuştum Su'yla, bu silenzio ne kadar sabırsız, beklemeyi bilmiyor hiç dedi, doğrudur dedim ben de.